Ο ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ

Λίγα λόγια λοιπόν και για μένα...

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Ηράκλειο της Κρήτης.

  Φοίτησα στην Οδοντιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, απ΄ όπου αποφοίτησα το 1996 με το βαθμό του Λίαν Καλώς.

Μετά την απόκτηση του πτυχίου εργάσθηκα για ένα εξάμηνο ως βοηθός σε ιδιωτικό παιδοδοντιατρικό κέντρο στην Αθήνα και ως συνεργάτης στην Κλινική της Φυσιολογίας του Στοματογναθικού Συστήματος στην Οδοντιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Στη συνέχεια υπηρέτησα τη στρατιωτική μου θητεία ως οδοντίατρος για 18 μήνες.

Με την εκπλήρωση των στρατιωτικών μου υποχρεώσεων, εργάστηκα στο Λονδίνο ως οδοντίατρος σε ιδιωτική κλινική για ένα χρόνο ενώ παράλληλα παρακολουθούσα μεταπτυχιακά σεμινάρια από πανεπιστήμια του Λονδίνου σε διάφορους τομείς της οδοντιατρικής (ενδοδοντία, παιδοδοντία, αισθητική οδοντιατρική, κα).

Από το Νοέμβριο του 1999 διατηρώ ιδιωτικό οδοντιατρείο στο Ηράκλειο Κρήτης (επιστροφή στα πάτρια εδάφη), στην οδό Στρατηγού Πεζανού 2.

Είμαι μέλος  της Στοματολογικής Εταιρείας Κρήτης, έχοντας θητεύσει στο Διοικητικό Συμβούλιο ως μέλος (2001-2004), Ειδικός Γραμματέας (2004-2007), Πρόεδρος (2007-2010) και Αντιπρόεδρος (2010-2016) καθώς και μέλος της Ακαδημίας Κλινικής Οδοντιατρικής.

Πιστεύω στην αξία της συνεχιζόμενης επιμόρφωσης και παρακολουθώ τακτικά πλήθος συνεδρίων, ημερίδων και λοιπών επιμορφωτικών εκδηλώσεων.  Ενδεικτικά

Είμαι παντρεμένος με την Πηνελόπη Διαμαντάκου και έχω τρεις γιους.