Η ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Στην πρώτη επίσκεψή σας στο οδοντιατρείο γίνεται μια πλήρη εξέταση του στόματός σας με καταγραφή των αναγκών και επιθυμιών σας.

Χαιρόμαστε πάντα να υποδεχόμαστε και να γνωρίζουμε νέους ασθενείς πιστεύοντας ότι μπορούμε να συμβάλουμε στην διασφάλιση της στοματικής τους υγείας και της βελτίωση της αισθητικής τους. Στο οδοντιατρείο μας η αιτία της επίσκεψης και οι πιθανές ανησυχίες σας για την στοματική της κατάσταση αλλά και οι επιθυμίες σας για την αναβάθμισή της είναι από τις πρώτες προτεραιότητες μας. Η πρώτη επίσκεψη στο οδοντιατρείο συνιστάται :

  • στην λήψη του ιατρικού και οδοντιατρικού ιστορικού,
    (καλό είναι να κρατάτε τα τυχόν φάρμακα που παίρνετε καθώς και παλαιότερες ακτινογραφίες σας)
  • σε κλινική εξέταση της στοματικής σας κοιλότητας
  • στην λήψη φωτογραφιών και ακτινογραφιών (αν χρειαστεί),
  • σε κλινική (αν χρειαστεί και ακτινογραφική) εξέταση,
  • και στη μελέτη των προβλημάτων και των αναγκών που υπάρχουν.

Σύμφωνα με τις νέες οδηγίες, πριν την πρώτη επίσκεψη θα πρέπει να έχει πραγματοποιηθεί μια τηλεφωνική επικοινωνία ώστε να απαντηθούν μια σειρά ερωτήσεων στο πλαίσιο περιορισμού της διασποράς του κορωνοϊού .

Στη συνέχεια θα συζητήσουμε μαζί το σχέδιο θεραπείας, δηλαδή τον τρόπο και το είδος της που θα ακολουθήσουμε. Οι δυνατότητες της σύγχρονης οδοντιατρικής μας προσφέρουν συνήθως ένα πλήθος επιλογών για την αποκατάσταση των οδοντιατρικών αναγκών όσον αφορά το χρόνο, το κόστος και την μακροβιότητα των εργασιών. Έχοντας μια λεπτομερή εικόνα της κατάστασης της στοματικής σας υγείας, τις ανάγκες αλλά και τις επιθυμίες σας θα μπορέσουμε καλύτερα να προγραμματίσουμε την πορεία και τον χρόνο που θα χρειαστεί ώστε να αποκαταστήσουμε το στόμα σας στην επιθυμητή μορφή. Μη διστάσετε λοιπόν να μας αναφέρετε όχι μόνο τα προβλήματα που έχουν παρουσιαστεί αλλά και το πως φαντάζεστε την επιθυμητή εικόνα του στόματός σας.

 

Γι αυτό μαζί θα αποφασίσουμε το σχέδιο θεραπείας, συζητώντας όχι μόνο τις ανάγκες, αλλά και τις επιθυμίες σας για ομορφότερο χαμόγελο.

Σε περίπτωση που υπάρχει κάποιο επείγον πρόβλημα,
αυτομάτως τίθεται πρώτο στη λίστα προτεραιότητας
και θα το φροντίσουμε στην πρώτη αυτή επίσκεψη.