Συνήθεις ερωτήσεις ενός νέου ασθενή:

 

Πως μπορώ να έρθω στο ιατρείο σας:

Το ιατρείο βρίσκεται στην οδό  Στρατηγού Πεζανού 2 , απένταντι από την είσοδο του Αγ. Μηνά.  Υπάρχει στάση του λεωφορείου ακριβώς από κάτω, ενώ υπάρχουν και ιδιωτικά πάρκινγκ σε απόσταση 150 μέτρων.

 

Τι χρειάζεται να κρατάω μαζί μου;

Προηγούμενες ακτινογραφίες (σε εκτυπωμένη ή ψηφιακή μορφή) και τυχόν φάρμακα που λαμβάνετε. Όλες τις απορίες σας για το πως θα μπορέσουμε να καλυτερεύσουμε το χαμόγελο σας!

 

Πως μπορώ να κλείσω ραντεβού;

Χρησιμοποιήστε την Φόρμα Ραντεβού ή καλέστε στο 2810288138.

 

Μπορείτε να με δείτε χωρίς ραντεβού;

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των ασθενών προτεραιότητα έχουν τα ραντεβού. Σε περίπτωση όμως έκτακτου ή επώδυνου περιστατικού να είστε σίγουροι ότι θα προσπαθήσουμε να σας δούμε το συντομότερο δυνατόν, ει δυνατόν και την ίδια μέρα. Είναι απαραίτητο όμως να έχει προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία πριν την είσοδο στο οδοντιατρείο σύμφωνα με τις οδηγίες αντιμετώπισης της πανδημίας του κορωνοϊου. λήψη ενός συντομού ιστορικού και ερωτήσεων.

 

Ποια είναι τα μέτρα που λαμβάνετε για την πρόληψη διασποράς του κορωνοϊού;

Ακολουθούμε τα επικαιροποιημένα πρωτόκολλα του Οδοντιατρικού Συλλόγου και της Ελληνικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας με αντισηψία των χώρων του οδοντιατρείου, συνεχή αερισμό των χώρων και χρήση συσκευών καθαρισμού του αέρα με φίλτρα ΗΕΡΑ και UVC αποστείρωσης, χρήση αντισηπτικών διαλυμάτων και μάσκας από ασθενείς και προσωπικό, χρήση μέτρων ατομικής προστασίας από το προσωπικό.

 

Μπορώ να πληρώσω με πιστωτικη κάρτα;

Το οδοντιατρείο διαθέτει μηχάνημα ΡΟS που δέχεται κάρτες των περισσότερων τραπεζών.

 

Τι υπηρεσίες προσφέρετε;

Τη λίστα υπηρεσιών που προσφέρει το οδοντιατρείο μπορείτε να τη δείτε εδώ

Φοβάμαι να πάω στον οδοντίατρο... Θα πονέσω;
Αυτή είναι η πιο συχνή ερώτηση που ακούω και αυτό που υπαρχει στο μυαλό των περισσότερων ασθενών. Να είστε σίγουροι ότι θα διαθέσουμε όσο χρόνο χρειαστεί για να λύσω τις απορίες σας και να περιορίσω τους φόβους σας ενώ θα κάνω ότι είναι δυνατόν για να είναι η επίσκεψή σας ανώδυνη.