Καλοσωρίσατε...

 

Η στοματική υγεία είναι σημαντική για την ποιότητα ζωής που όλοι επιζητούμε σήμερα.

Πέρα από την αυτονόητη συμβολή της στοματικής υγείας στην καλύτερη λειτουργία της μάσησης, της ομιλίας και της πέψης, ένα λαμπερό χαμόγελο απαλλαγμένο από ενοχλήσεις και άσχημες εικόνες μπορεί να ομορφύνει τη ζωή του καθενός μας...

 

Η σύγχρονη οδοντιατρική μας δίνει αυτή τη δυνατότητα.

Μαζί μπορούμε να συνεργαστούμε για να κρατήσουμε την υγεία του στόματος σας σε άριστα επίπεδα και τα δόντια σας να λειτουργούν άψογα για πάρα πολλά χρόνια, σε ιδανική λειτουργία, όμορφα και αρμονικά.

 

 

Οι εξελίξεις, τόσο στα υλικά και τις συσκευές που χρησιμοποιούμε όσο και στη μεθοδολογία και τα καινούργια εργαλεία, μας προσφέρουν λύσεις που ούτε ονειρευόμασταν πριν μερικά χρόνια, όπως την τοποθέτηση εμφυτευμάτων και τη συνολική αποκατάσταση του στόματος με τη χρήση υλικών υψηλής αντοχής και αισθητικής απόδοσης (ολοκεραμικές αποκαταστάσεις, ζιρκονίου, λεύκανση κ.α.)

Στον ιστότοπο αυτό, μπορείτε να βρείτε πολλά θέματα που αφορούν τη σύγχρονη οδοντιατρική καθώς και πληροφορίες για το οδοντιατρείο μας.

Μπορείτε ελεύθερα να επικοινωνήσετε μαζί μου ή να περάσετε και να κάνουμε μια αρχική συζήτηση για την κατάσταση του στόματος σας, τις ανάγκες αλλά και τις επιθυμίες σας για ένα όμορφο και υγιές χαμόγελο.

Τζωρμπατζάκης Αντώνιος
Οδοντίατρος